Quality time voor jou en jouw haar!

Natuurlijk onder het genot van een heerlijk bakkie koffie of een kop thee.

War mijn kracht ligt, is dat er ruim de tijd genomen word voor iedere klant. Geen vlugge knipbeurt, maar altijd tijd om te overleggen en te kijken wat het beste bij jouw past. Wist je al dat je na een kleurbehandeling de salon altijd compleet gestyled verlaat? 

Ik werk uitsluitend met de hoogwaardige producten van Artego, voor zowel het kleuren als voor de verzorging en styling.

 Ons kleursysteem; De Beauty fusion. Een multifunctionele beschermende kleurlijn, de eerste op de markt die wordt aangeboden voor alle kleurbehandelingen in één: GLOSS tone on tone kleur, DEMI PLUS demi-permanente kleur, Full permanente haar kleur. Beauty fusion is gemaakt op oliebasis, pigmenten en actieve ingrediënten die doordringen tot de cortex. Tot 99% biologische natuurlijke ingrediënten.  Geeft een beschermende versterking.

 Blonderen

Met de Deco Beauty, of je nou highlights wilt of gewoon een heel stuk lichter, het kan allemaal met de Deco Beauty. Niet alleen kan Deco Beauty hoger oplichten dan een traditionele blondering, deze blondeerpoeder zorgt er ook voor dat jouw haarkwaliteit niet afneemt. Dit komt doordat de Deco Beauty katoenolie bevat die het haar verzorgt. Wij hebben verschillende soorten blonderingen van de deco beauty lijn, zo is er zelfs een blondering die compleet ammonia vrij is!

 Ik heb ervoor gekozen om een styling en care lijn te kiezen die perfect aansluit op het kleur systeem. Hiermee kan ik jouw haar verzorgen, herstellen en perfect in model brengen. Natuurlijk zijn deze producten ook verkrijgbaar in de salon, dit zodat jouw haar ook thuis de juiste verzorging krijgt. Het is namelijk leuk om een behandeling in een salon te laten doen, maar het is nog veel fijner als je haar de weken erna nog steeds eruitziet alsof je net naar de kapper bent geweest!

Ik geef altijd een vrijblijvend advies over welke producten jouw haar nodig heeft.

Krullen

Voor krullend haar is er een complete lijn van Tahe Organic care. Al deze producten zijn ontwikkeld volgens de Curly Girl methode.

Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom als je alleen product advies wilt. Voor elk haartype en elk haar probleem een oplossing.

 Advies kost tenslotte helemaal niets!