De krullenkapper in Enschede en omgeving

Krullen knippen in Enschede

Op zoek naar een krullenkapper in Enschede en omgeving? Let dan wel op! Het knippen van krullen gaat anders dan het knippen van stijl haar. Krullen hebben namelijk een compleet andere behandeling nodig. Deze behandeling staat ook wel bekend als de Curly Girl methode. De Curly Girl (CG) methode is een haarverzorgingsmethode voor natuurlijk krullend haar. Het gaat hierbij voornamelijk om het wassen, drogen en stylen van het haar, maar ook de manier van knippen is belangrijk. Doordat deze methode steeds populairder wordt, is er ook steeds meer vraag naar krullenkappers. Mede hierdoor heb ik mij verdiept en gespecialiseerd in krullend haar en ben ik dé krullenkapper van Enschede en omgeving!

In mijn kapsalon Hair by Romy maken we gebruik van een speciale kniptechniek waardoor de krullen, krul voor krul geknipt worden. Op deze manier creëren we een mooie valling, is er minder sprake van pluis en krijgt het haar meer volume. Er zijn bij ons verschillende behandelingen te boeken voor het knippen van krullen. Daarnaast heeft Hair by Romy een speciale CG lijn voor dames met krullen.

Wil je graag een complete kappersbehandeling, maar heb je geen idee wat je met je krullen moet en welke producten je bij de Curly Girl methode moet gebruiken? Dan kun je de krullen knippen all-in behandeling bij ons boeken. Deze behandeling is inclusief wassen, stylen en advies. Natuurlijk ben je bij ons ook van harte welkom als je alleen je krullen wilt laten knippen.

Dé krullenkapper in Enschede en omgeving

Ben jij op zoek naar een krullenkapper in Enschede? Dan ben je bij Hair by Romy aan het juiste adres! In mijn kapsalon in Enschede krijg je persoonlijke aandacht, zodat je zeker weet dat jouw krullen er geweldig uitzien! Wil je graag eerst meer informatie of gratis advies op maat betreft het knippen van krullen? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag!