Haar Treatments

Upgrade je kleurbehandeling met een heerlijke haar treatment!

Je haren zijn een weerspiegeling van je identiteit. Je kan jezelf er geweldig mee uiten. Helaas kunnen je haren ook beschadigen. Het is daarom belangrijk dat je jouw haren goed verzorgt met de juiste producten. Daarom bieden wij speciale haar treatments aan, waarmee je jouw haren optimaal laat stralen! Elk mens is anders en wensen op het gebied van haarverzorging verschillen per persoon. Bij Hair by Romy vind je om die reden een divers aanbod in haar treatments. Allemaal speciaal ontwikkeld om aan de verschillende behoeften met betrekking tot haarverzorging te voldoen.

Onze haar treatments:

CARE

De eerste stap in de verzorging van jouw haar. We verwennen je haar met een heerlijke shampoo en conditioner, perfect afgestemd op jouw type haar. Dit om het maximale uit jouw haar te halen!

CARE FOR BEAUTY

Deze treatment zorgt voor diepe verzorging van het haar met een herstellend masker. Er zijn twee verschillende soorten treatments. De eerste is een protein treatment voor het haar. Dit is een behandeling op basis van proteïne die het haar versterkt. Bij de andere treatment gebruiken we een moisturizer die de vochtbalans in het haar weer herstelt. Wij weten precies welke van de twee treatments jouw haar nodig heeft!

CARE FOR COLOR

Care for color is een treatment voor optimaal kleurbehoud. Tijdens deze behandeling brengen we een lotion in het haar aan. Deze lotion zorgt voor een diepe verzorging tot in de kern van het haar. Daarnaast herstelt de keratine in de lotion het haar en bevat de lotion bovendien een UV-filter.

CARE FOR RITUALS

We voeren deze treatment uit met de geweldige producten van Rain Dance. Tijdens deze behandeling leggen we je in de watten en geniet je onder andere van een heerlijke hoofdhuidmassage. De massage activeert de ingrediënten van de producten en geeft je haar een extreme verzorgende boost en zorgt voor extra glans!

CARE FOR DIAMONDS

Deze treatment is als botox voor je haar! Diamond filler maakt het haar rustig en vult het haar op. Hierdoor wordt het haar sterker, krijgt het meer volume en extreme glans. Soms raden we meerdere behandelingen aan voor het allerbeste resultaat!

> Meer lezen over Diamond Filler

Dé kapper voor haar treatments in Enschede en omgeving

Ben jij op zoek naar een kapper in Enschede voor een haar treatment? Dan ben je bij Hair by Romy aan het juiste adres! In mijn kapsalon in Enschede krijg je de persoonlijke aandacht zodat je zeker weet dat jouw treatment een succes wordt! Wil je graag eerst gratis advies op maat? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag!