Hee hoi!

Mijn naam is Romy en ik heb een passie voor alles wat met haar te maken heeft!

Als kind wist ik al dat ik kapster wou worden. Al tijdens de kappersopleiding kwam ik erachter dat ik eigenlijk wel een eigen salon zou willen. Ik merkte namelijk dat ik een andere kijk heb op het kappersvak. Die drukte in een grote salon, de tijdsdruk maar ook de vele mensen in een salon. Dat is iets wat niet bij mij past. Dit kost zoveel energie en jij krijgt vaak niet de aandacht die je nodig hebt. Wat ik het belangrijkste vind is persoonlijke aandacht. Ik wil namelijk dat jij, de aandacht krijgt die je verdient. Een haarstylist is soms levenslang jouw praatpaal en ik luister graag naar al jouw verhalen. Ik mag dan wel een nuchtere Twentenaar zijn, maar ik ben ook een echt gevoelsmens en misschien wel een tikkeltje spiritueel ingesteld.

Ik hou van de persoonlijke sfeer die ik heb gecreëerd in mijn salon. Je kunt met mij een grapje maken, klagen over de wereld, maar ook je hart uitstorten en lekker even huilen. Als iemand naar mijn werk vraagt, zeg ik vaak dat ik niet enkel kapster ben, maar ook een soort psycholoog. Dat is trouwens niet alleen in mijn werk zo hoor 😉

Ik heb een passie voor kleuren, ik word er gigantisch blij van als jij met een glimlach op je gezicht en een compleet nieuwe look de salon verlaat. Daar haal ik ontzettend veel energie uit! Ik heb mij dan ook ontwikkeld tot een kleurspecialiste en ik volg nog steeds regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

In mijn vrije tijd kan ik ontzettend genieten van een avond netflixen. In het weekend ga ik graag op stap met vrienden, gezellig een drankje doen op het terras of een paar danspasjes maken. Daarnaast ben ik ook erg geïnteresseerd in spirituele zaken en hier houd ik mij dan ook graag mee bezig. Mijn Franse bulldog Pip is naast mijn zaak, mijn kind. We zijn een echt team en kunnen allebei net zo lui zijn. Als ik een lui dagje heb liggen we samen heerlijk onder een dekentje op de bank.

Zie ik jou snel in mijn salon verschijnen?